Loading Evenementen

« All Evenementen

  • This evenement has passed.

Tikva in the park 1 juli

July 1, 2023 @ 09:30 - 10:15

€10,00

JA…! We gaan voor het eerst lekker naar buiten om met elkaar Tikva te doen!

Met het mooie weer leek het me leuk om in een parkje in Dordrecht Tikva te doen. Na een poll op social media ben ik op deze datum en tijd uitgekomen. Als het regent gaat de les niet door. Stuur mij graag je telefoonnummer via app (06 25 338 312) dan kan ik je op de hoogte houden van wijzigingen.

Locatie: Merwestein Park. Als je ingang Singel hebt, dan loopt je rechtdoor richting speeltuin en zie je ons onderweg. Als je ingang Groenedijk hebt houd dan rechts aan en ga na de speeltuin links, dan zie je ons daar. Kom je via de Ingang bij Oranjepark/Vrieseweg loop dan helemaal naar achteren, voorbij de hertjes dan zitten we links van de speeltuin. Kun je het niet vinden, bel of app me even: 06 25338312

Meenemen: Neem deze keer zelf een sportmatje mee.

Kosten: Deze les kost € 10 en als het je eerste proefles is dan is het € 5.  Na het aanmelden voor een (proef)les krijg je een e-mail met QR code. Laat deze zien aan het begin van de sessie. Als je een proefles wilt volgen, vul dan bij het aanmelden deze code in: PROEFLES-TIKVA01

 

Als je een strippenkaart koopt, krijg je 2 sessies gratis! Een strippenkaart van 10 sessies kost € 80. De strippenkaart heeft een houdbaarheidsdatum van 6 maanden en kan op elk moment gebruikt worden. Koop jouw strippenkaart via onze webshop en haal je op bij je eerstvolgende sessie. Als je een strippenkaart hebt, meld je dan ook aan voor een sessie met je code, deze code krijg je toegestuurd per mail als je een strippenkaart koopt. Bij aanvang van de TIKVA sessie wordt je strippenkaart afgestempeld.

 

Ik zie naar je uit in de TIKVA sessie in the park!

 

Klik hieronder op de +

 

Super Natural Center
Average rating:  
 0 reviews

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Date:
July 1, 2023
Time:
09:30 - 10:15
Cost:
€10,00
Evenement Category:

Organisator

Rachelle Steeds
Phone
0625338312

Locatie

Park Merwestein
Singel 78
Dordrecht, 3311 SJ Netherlands
+ Google Map

Privacy Preference Center