Bereikbaarheid

Onze Tikva les wordt gegeven in het Beweeghuis op een prachtige locatie in de binnenstad van Dordrecht: Grotekerksbuurt 22 Dordrecht. De straat valt binnen een auto luw gebied (voor parkeren en inrijden), dus hieronder volgt wat informatie en tips over onze bereikbaarheid en parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer

Als je met OV komt is het 15 min lopen vanaf CS. Je kunt ook 1 a 2 haltes met een bus, uitstappen bij halte Centrum of Stadskantoor en 5 min lopen.

Betaald parkeren op kenteken

In de straat zelf kun je niet parkeren, maar wel in de buurt. Je kunt betaald parkeren bij de Grote Kerk (Grotekerksplein), alleen is hier vaak geen plek.  Het is in de binnenstad parkeren op kenteken:

  • maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 22.00 uur
  • zondag van 12.00 tot 17.00 uur
  • 2de Paasdag, Hemelvaartsdag, 2de Pinksterdag en 2de Kerstdag van 12.00 tot 17.00 uur

Omdat er vaak weinig plek is en je goed moet kijken waar je wel en niet kan parkeren, is het handiger om te parkeren in een parkeergarage.

Parkeergarage

Als je de auto in een parkeergarage wilt zetten zijn er meerder opties. Parkeergarage Spuihaven (Spuiboulevard 304)  is het goedkoopst en dichtbij: 5 min lopen. APCOA PARKING Visstraat (Korte Breestraat 18) is ook een optie (3 minuten lopen).

Je kunt gratis parkeren aan de Weeskinderendijk (Weeskinderendijk 21) en het is ongeveer 15 min wandelen naar onze locatie. De eerste 24 uur mag je gratis parkeren op het terrein Weeskinderendijk. Voer wel je kenteken in bij de parkeerautomaat. Na de eerste 24 uur betaal je € 0,30 per uur.

De straat inrijden 

Let op: De locatie is NIET met de auto te bereiken! Tenzij je een bloktijden ontheffing hebt of binnen bepaalde tijden!
De straat valt binnen een auto luw gebied (voor parkeren en inrijden). Voor 11:00 ‘s ochtends en na 24:00 kun je wel inrijden (niet parkeren) via de Visstraat. Deze tijden wisselen nog wel eens i.v.m. corona maatregelen dus check tijdige de huidige tijden. Wil je buiten deze tijden inrijden bijvoorbeeld voor laden en lossen, vraag dan een Bloktijden ontheffing – autoluw gebied (ingang Visstraat en/of Nieuwstraat) aan. Dit is zo geregeld voor €5. Je logt in met je Digid of eHerkenning en vult het kenteken in. Je auto aanmelden kan via deze site.  Na het lossen kan je natuurlijk wel even elders parkeren

We zien uit naar jou!

Super Natural Center
Average rating:  
 0 reviews