Loading Evenementen

« All Evenementen

  • This evenement has passed.

Afsluiting seizoen 3 juli (park/online)

July 3, 2023 @ 20:00 - 20:45

€5,00 – €10,00

De laatste les voor de zomervakantie en ik hoop dat we die buiten in het park kunnen doen.
Op 21 augustus starten we er weer met een nieuw seizoen Tikva.

Met het mooie weer leek het me leuk om in een parkje in Dordrecht Tikva te doen. Als het regent gaat de les alsnog naar de studio. Stuur mij graag je telefoonnummer via app (06 25 338 312) dan kan ik je op de hoogte houden van wijzigingen.

Locatie: Merwestein Park. Als je ingang Singel hebt, dan loopt je rechtdoor richting speeltuin en zie je ons onderweg. Als je ingang Groenedijk hebt houd dan rechts aan en ga na de speeltuin links, dan zie je ons daar. Kom je via de Ingang bij Oranjepark/Vrieseweg loop dan helemaal naar achteren, voorbij de hertjes dan zitten we links van de speeltuin. Kun je het niet vinden, bel of app me even: 06 25338312

Meenemen: Neem deze keer zelf een sportmatje mee.

Kosten: Deze les kost € 10 en als het je eerste proefles is dan is het € 5.  Na het aanmelden voor een (proef)les krijg je een e-mail met QR code. Laat deze zien aan het begin van de sessie. Als je een proefles wilt volgen, vul dan bij het aanmelden deze code in: PROEFLES-TIKVA01

 

Als je een strippenkaart koopt, krijg je 2 sessies gratis! Een strippenkaart van 10 sessies kost € 80. De strippenkaart heeft een houdbaarheidsdatum van 6 maanden en kan op elk moment gebruikt worden. Koop jouw strippenkaart via onze webshop en haal je op bij je eerstvolgende sessie. Als je een strippenkaart hebt, meld je dan ook aan voor een sessie met je code, deze code krijg je toegestuurd per mail als je een strippenkaart koopt. Bij aanvang van de TIKVA sessie wordt je strippenkaart afgestempeld.

 

Online sessie:

Ik ga proberen of het buiten opnemen lukt, anders stuur ik je een eerder opgenomen les. 

Een online sessie is € 5. Koop je ticket uiterlijk voor 17:00 uur dan stuur ik je de link van de livestream op de dag van de sessie. Je kunt de sessie dan live via YouTube meedoen.
Stuur even een appje (06 25 338 312) als je de les later besteld, dan kan ik kijken of het nog lukt de link te sturen. De link kun je nog een week terugkijken.

 

Ik zie naar je uit in de TIKVA sessie!

 

Klik hieronder op de +

Ik zie naar je uit in de TIKVA sessie!

 

Klik hieronder op de +

Super Natural Center
Average rating:  
 0 reviews

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Date:
July 3, 2023
Time:
20:00 - 20:45
Cost:
€5,00 – €10,00
Evenement Category:

Organisator

Rachelle Steeds
Phone
0625338312

Locatie

Park Merwestein
Singel 78
Dordrecht, 3311 SJ Netherlands
+ Google Map

Privacy Preference Center