Loading Evenementen

« All Evenementen

  • This evenement has passed.

Tikva 20 feb (online) Voorjaarsvakantie

February 20 @ 20:00 - 20:45

€5,00

Leuk dat je een Tikva® sessie gaat volgen! Reserveer hier je sessie. We hebben normaal twee opties, in de studio en online. We houden de schoolvakanties aan, dus als het vakantie, dan is er geen live les in de studio. Je kunt wel een online les bestellen en ik stuur je dinsdag de link naar een eerder opgenomen les. 

 

Sessie in de studio:

 

Als je een studio abonnement hebt, krijg je de eerder opgenomen online les per mail opgestuurd. 

 

Online sessie:

 

Een online sessie is € 5. Koop je ticket uiterlijk voor 17:00 uur dan stuur ik je de link van de livestream op de dag van de sessie (deze keer dus een eerder opgenomen les). Je kunt de sessie via YouTube meedoen. Stuur even een appje (06 25 338 312) als je de les later bestelt, dan kan ik kijken of het nog lukt de link te sturen. De link kun je nog een week terugkijken.

 

We hebben inmiddels ook een jaarabonnement. Dit is de goedkoopste optie: € 16 per maand, minimaal 1 jaar membership. Bekijk onze webshop voor meer informatie. Proefles kun je hier volgen.

 

Ik zie naar je uit in de Tikva® sessie!

 

Klik hieronder op de +

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Date:
February 20
Time:
20:00 - 20:45
Cost:
€5,00
Evenement Category:

Organisator

Rachelle Steeds
Phone
0625338312

Privacy Preference Center