Loading Evenementen

« All Evenementen

Day Retreat VERBINDING

April 20, 2024 @ 10:00 - 16:00

€118,00

Verlang jij naar verbinding? Verbinding met jezelf, verbinding met de ander en verbinding met God? Dan is deze retraitedag met als thema ‘VERBINDING’ er voor jou!

Door middel van christelijke meditaties, de natuur, Tikva, woorden uit de Bijbel en gebed staan wij stil rondom dit onderwerp. Er is tijdens deze dag ruimte voor jouw eigen proces.

Voor eten en drinken wordt deze dag gezorgd. Als lunch zullen wij deze dag genieten van de heerlijke kloosterlunch die zoveel mogelijk is bereid met producten uit de eigen moestuin van het klooster of door lokale leveranciers uit de omgeving van het klooster.
Deze dag zal geleid worden door Rachelle Steeds en Greethe Hanekamp. Rachelle is eigenaar van Super Naturel Center en Greethe (insta opademen) heeft een opleiding gevolgd rondom christelijke meditatie en het leiden van deze meditaties. Beide zijn zij Tikva instructeur.

Deze dag zal plaatsvinden in het prachtige klooster Nieuw Sion te Diepenveen.
Naast de programmadelen die worden aangeboden is er ook de gelegenheid om de kloosterkerk te bezoeken en te genieten van de kloostertuin.

Let op! Tickets verkrijgbaar tot 18 maart 2024

Als je beide retreats van 2024 boekt, krijg je een gratis online Tikva les (45 min) van Rachelle en 2 gratis audio Tikva Relax (beide 20 min) van Greethe.

Algemene voorwaarden: Bij annulering van 40 tot 31 dagen voor aanvang wordt er 75% in rekening gebracht en bij annulering binnen 31 dagen vindt er geen restitutie plaats.

Event kan alleen doorgaan bij een minimaal aantal deelnemers.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Day Retreat VERBINDING
118,00
16 available

Details

Date:
April 20, 2024
Time:
10:00 - 16:00
Cost:
€118,00
Evenement Category:

Organisator

Rachelle Steeds
Phone
0625338312

Locatie

Klooster Nieuw Sion
Vulikerweg 6
Diepenveen, 7431 PJ
+ Google Map
View Locatie Website

Privacy Preference Center